Banquet's dishes

Salats

Салат (від італ. Salato, Salate — солоне) — холодна страва, що готується з різних сирих, запечених на грілю, відварених чи солених, маринованих овочів та фруктів. Назва салату залежить від його складників. Це може бути власне салат, різна зелень, коренеплоди, гриби,картопля, огірки, боби, фрукти,сир, риба та морепродукти та ін. Також додаються приправи, наприклад оцет, рослинна олія, майонез, сметана,гірчиця, сіль, перець і т. д

Cold starters

Холодные закуски не только украшение стола, но и всегда любимые блюда. Без холодных закусок не обходится как праздничный банкетный стол, так и дружеские посиделки или вечер вдвоем. У нас вы всегда сможете заказать как традиционные и знакомые всем блюда, так и новинки нашего ресторана